dinsdag 27 juni 2017

Uitstapje naar Brugge, verjaardagen en

Vandaag wandelden we naar Brugge om er onze mooie stad te bewonderen. Nadat we een flinke wandeling in onze benen hadden, namen we de bootjes om op de reitjes te varen. Met het hele derde leerjaar konden we netjes in twee bootjes. Na de bootjes maakten we nog een wandeling door de Brugse binnenstad om daarna naar de boekenwinkel te gaan waar de stiefmama van Luka werkt. We kregen er een leuk boek om in onze klasbibliotheek te zetten. Bedankt! We sloten de voormiddag af met een picknick in het Astridpark. We mochten daarna ook nog eens de mooie speeltuin van het Astridpark verkennen. Moe maar voldaan keerden we terug naar SASK. 

In de namiddag was het dan de beurt aan de kinderen die in de vakantie verjaren om gevierd te worden. Ze hadden allerlei lekkere dingen mee om uit te delen aan de kinderen. Proficiat Rima, Paulo, Sofie, Jasmine, Amélie en Louis!

Na de middagspeeltijd was het eetfestijn nog niet ten einde. De leesmakkers van het zesde leerjaar hadden ook allerlei lekkers voor ons voorzien. We maakten er een gezellige afsluiter van!

De foto's van deze leuke maandag kun je hier terugvinden.